Kuşluca İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuzdan mezun olup,farklı lise ve üniversitelerde okuyan ve mezun olan öğrencilerimiz bulunmaktadır.

Isınma: SOBA,ELEKTRİKLİ ISITICI.
Servis Bilgisi: Okul servisi bulunmamaktadır.Özel araçlar kullanılmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuzdan mezun olup;farklı lise ve üniversitelerde okuyan,mezun olan öğrencilerimiz mevcuttur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Okulumuzu bitiren öğrencilerimiz,4+4+4 okul sistemine göre eğitimlerine devam etmektedir.
Sportif Etkinlikler: Masa tenisi, badminton, basketbol,futbol,voleybol,kros vb.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Öğrenci seviyesine uygun,proje çalışmaları gerçekleştirilmektedir.
Kontenjan Bilgileri: -

WEB - https://kusluca.meb.k12.tr

Adres - Kuşluca Köyü Şanlıurfa/Karaköprü

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM.

Yerleşim Yeri - Küçük ve çok güzel bir köy. insanları çok sıcakkanlı,çalışkan ve iyi insanlar.

Adres - Kuşluca Köyü Şanlıurfa/Karaköprü

Ulaşım Köyümüzde ulaşım, özel araçlarla sağlanmaktadır.Ayrıca,Orta okul ve lise öğrencilerini taşıyan servisler mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine uzaklık: 20 km,ilçe merkezine uzaklık:17 km.